Tuesday, November 19, 2013

GELAKKAN DIRI SENDIRI...



Hidup ni complicated kan??banyak pilihan..banyak jalan...tapi tak semudah itu nak buat keputusan...
Bila kita suka kat seseorang tu..dia pulak tak ada perasaan kat kita..tapiii....................

bila ada orang suka kat kita..kita pulakkk tak ada hati kat dia..pusing-pusing makin pening..hahahaa
kalau macam ni...sampai bila pun tak ada kesudahan...yang kita dok tunggu orang tu suka kat kita....

yang orang lain pulakkk dok menunggu kita da tuu buat macam2 sampaila kita suka kat dia pulak...
adehhhh @_@ tapi kena sedar laaa kann...

kita kena sedar..orang tu pun kena sedar...sedar diri...dan sedar keadaan yang soal CINTA,HATI & PERASAAN memang tak boleh dipaksa...kalau dipaksa paksa jugak....akan membibitkan kebencian...

sooo slowly laa...move on...sampai bila nak fikir soal cinta jodoh..blablablaaaa..........bnyak lagi benda nak difikirkan...apatah lagi soal iman dan amal....lagi laaaa parah!

yesss memang soal kawin tu melengkapkan agama dan ibadah...tapi cool je laa...ada la jodoh nanti tuu..sabar je la tunggu...da kalau kau xsabar sangat kau buat je la solat hajat 40hari...kannn...mintak Allah temukan jodoh kau...mana la tauuu untung-untung ada plak orang kayangan turun dari langit pinang kau..hahahahaha sangat la extreme kannn!! :D


but sampai bila nak sedih bab cintan cintun ni babe??benda kelakar laaa kalau kau nak keluarkan titisan permata dari mata kau untuk perkara yang tak pasti tuuu!!! penah eh kuar kan?? oke sila gelak untuk diri sendiri

hahahahha...ok da gelak memasing???kbaiiii..aku banyak kerja nak buat! choowwww cincauuu!!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...